28 Nisan 2018 Cumartesi

BANNERLORDA SİLAHLAR


Evet kesinlikle en sevdiğim Bannerlord ile gelen özelliklerden biri olan silahı özelleştirme,oluşturma artık ne derseniz eskiden pazardan gidip aldığımız silahları artık kendimiz yapıp isim bile verebiliyoruz bu büyük gelişme için Taleworld'e teşekkür ediyorum,

Eskiden silahlar hep aynıydı modda yukseltsek bile aynı itemlerin değişmiş seklini görüyor idik abi sıkıldık skıldık yanı ama Bannerlord bu özelleştirme ile muhteşem bir yenilik yaptı bizi bu cileden kurtardı be oyuna geniş bir kapsamlılık katmış silahlarımızı kendimiz yapmamız çok hoş olmuş a dan z ye tutuş yerine kadar ayarlana bilmesi çok güzel olmuş tabi birde bilgisayar iyi ise görünüşü harıka bir tad çıkarır, birde bunları vuruş özellikleri gelişe biliyormu aceba bunun bilgisini aşşada verilmiş, gercekten birde hancer cıkmıs eski oyunda böyle bişey yoktu bunlar gerçekten birşeyleri aşmış güzel birşey ortaya koymayı hedeflemişler taleworld gerçekten bu işi çok tuturacak ben inaniyorumki 2018 en iyi oyunlarından biri olacak cünkü ilk önce Türk yapımı abi :D yani Türk bu başka bişey başka bir gurur biz oyun piyasasında diğer ülkerlere para akıttıkça bir anlam ifade etmiyor ama busefer en azından bir Türke gitti diye sevinme imkanımız var :)))




Hançer:




Hançerler, savaş tarihi boyunca en yaygın silahlardan biridir. Onlar küçük, hızlı ve ölümcül, onları yakın bölgelerde savaşmak için harika bir araç haline getirir. Ortaçağ savaşında, geleneksel olarak zırhlardaki boşlukları (koltuk altı ya da siperin yarıkları gibi) kullanmak ya da ciddi şekilde yaralanmış bir düşmanı bitirmek için kullanılıyorlardı. Bunu yansıtmak için hançerlerin gelen saldırıları engellememesi gerektiğine karar verdik, bu yüzden oyuncular iyi bir hareket etmeli ve bunları etkili bir şekilde kullanmaları için kesin bir zamanlama yapmalıdır.



Kılıçlar:

Ortaçağ savaşını düşündüğümüzde kılıçlar akla gelen en ikonik imgelerden biri. Birçok farklı şekil ve boyutta geliyorlar: silahlı kılıçlardan geç ortaçağ döneminin korkutucu uzun metnine kadar. Bannerlord'da, oyuncunun aralarından seçim yapabileceği çok sayıda kılıç var. Genellikle diğer silahlardan daha hızlıdırlar ve daha az yetenekli rakipleri zorbilmeleri ve taciz etmek için kullanılabilirler.


Baltalar:


Tıpkı kılıç gibi, eksenler birçok şekil ve boyutta gelir! Tarihsel olarak, kullanmaları gereken sınırlı miktarda beceriyi yapmak ve yapmak için oldukça ucuzlardı, ancak yine de yine de etkiliydi. Bannerlord'da, iki elle kullanılan eksenler aslında etkili bir şekilde kullanmak için oldukça az oyuncu becerisine ihtiyaç duyar. Baltanın başıyla başarılı bir şekilde karaya çıkmak için, rakibiniz ile rakibiniz arasındaki alanı kontrol etmeniz gerekir.


Çekiçler ve Mac'ler:

Silah ve zırh arasındaki silahlanma yarışı, orta çağ döneminde gerçekten hız kazanmaya başladıkça, zırh yapımında kullanılan daha gelişmiş tekniklere doğrudan bir cevap olarak künt silahlar gerçekten ön plana çıktı. Bir saldırı zırhı delemezse bile, tam etki zırh ve vücuttan geçirilerek ciddi hasara yol açabilir. Bannerlord'daki künt silahlar, her türden zırhlara karşı iyi bir etki yaratabilmek için kullanılabilirler, ancak silahları kesmek veya delmek gibi belirli bir zırh türüne karşı hiçbir zaman gerçekten mükemmel değildirler. ataklar yapabilir.


Sırık:


Bu ipucu, polise geldiğinde (bir direğe bağlanan çok çeşitli silahlar için bir catchall terimi) söz konusu olduğunda çok önemlidir. Silahlı kuvvetlerin başlıca avantajı onların ulaşımı ve mızraklar, çok yönlülük ve kullanım kolaylığı gibi silahlar söz konusuydu (mızraklar piyade ve süvarilere karşı yoğun oluşumlarda kullanılabilirdi, ve onlar ezilebilir ya da atılabilirdi). Bannerlord'da mızraklar, mızraklar, mızraklar ve bardesler de dahil olmak üzere birçok farklı türden polearmimiz var. Süvarilere karşı güçlü ve grup kavgalarında son derece iyi, ancak 1v1 senaryolarında değil, daha sık karşılaşıyorlar. Gözyaşları hakkında dikkat edilmesi gereken diğer bir şey de, eğer pikler gibi çok büyüklerse, o zaman yan kolunuza geçerseniz yere düşeceklerdir.

Çiftlik Araçları:



Son olarak, herhangi bir profesyonel asker için seçime gidilmeyecek bir araç seçkimiz var, fakat bazı kişilerin erişebileceği bir şey var. Bunlardan savaş performansı açısından çok fazla beklememelisiniz, ancak oyunun onlarsız tamamlanmış olacağını düşünmüyoruz. Sonuçta, neredeyse hasat sezonu!
ÜST BÖLÜMDEKİ SİLAH BİLGİLERİ STEAMDAN HAZIR ALINMIŞ


evet gördüğünüz gibi diğer oyunlarda olmayan mancınık silahı eklenmiş gerçekten bunu kullanmayı çok istedim yönü belirlene biliyordur heralde  bunların eklenmesi gerçekten harika olmus  tabi bir ortaçağ oyununda olmazsa olması mancınık :D harika abi atınca 2 3 kişinin olmesi veya duvar taşlarının kırılma olayı başka güzel gerçekten bunun baska cesitlerine gösteriyorlar büyük ok fırlatan o mancınıkta cok güzel yapmışlar bunları gördükçe heycanlanıyorum ama şu goruntuyu yakalacak bir bilgisayarım yok birde bunları kendımız kontrol edebilme olayı ayrı güzel bir şey...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder